Packing like a Pro

insåg just att det är imorgon vi åker, blev plötsligt vääääääääldigt nervös! får hoppas att allting går som det ska och att vi får en kaaaaanon vecka!:D som det ser ut nu så ska det bli fint väder i veckan så bättre kan det väl inte bli!:D och när vi kommer hem är det inte långt kvar tills jag fyller, wiiiiiiiiho!:D nu ska jag fortsätta att packa, det går åt helll men får väl göra ett nytt försök! pusss♥



ska nog lära mig packa såhär ändå.. hade vart grymt att kunna :(
hittade inte alls klippet på min systers blogg eller så, nejnej ;)


next: torp

hejjsan! hoppas allt är bra med er? med mig är det toppen! Blev ingen mer uppdatering igår men åkte iallafall till torp vid halv fyra tiden me pappsen och köpte lite nödvändiga saker inför p&l, doock glömde jag lite andra grejer jag behöver så ska ta mig en tur in nu hade jag tänkt! Min lilla linus hänger med mig in för att göra sällskap, snäll som han är!♥

Igår kväll när jag kom hem bara jag pääste och kollade fotboll på tvn, sedan vid tio tiden stack jag ut och sprang så när jag kom hem efter där var jag helt slut så hoppade in i duschen och somnade sedan hur fort som helst!

Nu ska jag fixa mig lite smått och sedan dra mig som sagt. Ikväll när jag kommer hem blir det träning, suuuuper!
Hoppas ni får en fin dag!:D Pusss


Who Says

Ska snart komma mig upp ur sängen och äta lite frukost och sedan städa iordning min lilla lya! Sedan ska jag och pappa ta oss en sväng in till torp och köpa lite behövliga saker inför peace and love! Föööör nu är det inte långt kvar tills vi åker!! Kommer bli azuuuuuum.



eftersom jag har lite bildbrist så slänger jag upp en liten video istället! tycker denna låten är så himla go!

tisdagg

idag har en iinte planterat många blommor så att säga! nu ska jag iallafall lägga i en växel och träffa en polare bara, lär inte hända många knop där heller! blir nog film och deg, cuzzzz i do it like a boss!

trött tjej

matchen igår och träningen idag med div 2 tog hårt på kroppen! har redan en fruktansvärd träningsvärk så vill nog inte ens veta hur det känns imorgon.
nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och kolla ikapp lelle gymme paradise hotel säsong 7!!!! , dock lär jag väl somna på momangen, men det är ett senare problem. godnatt på er!

Idag är en bra dag!

Satte alarm på elva så jag inte skulle sova bort hela dagen, så nu är jag vaken! Vädret är hyffsat fint så ska fixa iordning mig och sedan dra ner på stan och käka och bara ta det lugnt med lite fule och äckliga vänner! Har längtat efter maten i bodarna hur länge som helst.. hehe. Nej nu ska jag bege mig så jag kommer någon vart! Pussss


-


-

har haft en riktigt bra kväll, först kick off med jobbet och sedan med lite annat härligt folk! nu har jag laddat upp med en massa chips och godis, så nu blir det disney & mys för hela slanten! hoppas ni haft en fin kväll, pusss!

du är grym,


och det är bara 11 dagar kvar!!!


god morgon!

heeeeeeelt stört vad trött jag är! satte alarm på klockan tio för att jag inte skulle sova bort hela dagen, men det har jag tydligen stängt av i sömnen & nu kom pappsen precis in och väckte mig, dock inte orkat lämna sängen än.
fotbollsträningen igår var hur skön som helst, allt bara flöt på och kändes riktigt bra! på söndag är det match så får hoppas på att det sitter i sig. Idag var det meningen att vi skulle till torp och lämna in min mobil, men tror ni jag orkar det? nej! så får ta det i helgen eller något. Ikväll är det iallafall kick off med jobbet, kalas!!
Nej nu får jag gå upp och äta lite frukost, hoppas ni får en härlig fredag!:D 



det är så jag säger det


mest för att du är världens bästa håkan!



Och du är det finaste jag vet 
när allt annat här 
är falskt och fel 
och jag går bara ner mig 
för det är så jag säger det 
du är det finaste jag vet

för allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om,

legat ute i solen hela dagen och bara päääst ihjääl med en cool polare! just nu laddar jag upp dagens träning med en massa krabbelurer, kanonkul! ikväll får vi se vad som händer, antingen blir det la bara ännu mer pääs med lite polare eller så blir det ut och träffa lite gott folk! yeye, nu ska jag ta och bege mig! pussss

langar fetaste bilden på de festaste brudarna, ♥

-

kvällen har tillbringats ute i rixö hos min bästa pauline! vi har bland annat kollat en massa film, ätit lite mat, taggat lite peace and love, ätit lite till, skrattat en massa, taggat ännu mer osvosvosv. kanon kväll med min bästa iallafall! nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon film, fast innan kan jag ju tipsa om en film som är lille grym, och det är freedom writers!!!! ååhhhh ryser varje gång jag kollar på den! yeye, nu ska jag dra mig! hoppas ni haft en fin dag! pussss♥


13 daaaaaaaaaagar kvar!

mmmmmmmmmh taaaaggade? svar jaa!!!


tisdag

god kväll! ska nu alldeles strax gå och lägga mig men tänkte blogga lite snabbt innan bara!
kan ju berätta lite kort hur dagen har sett ut. började med att jag tog halv sju bussen in till uddevalla för att vara modell för jennifer på hennes prov! hon la på smink och fixade frisyr, hur duktig som helst!:D  efter några timmar i salongen blev det upp till studion för att fotograferas! var en jätte duktig kille som tog korten så det gick rätt så fort! hoppas på att jag kan få bilderna någon dag här så jag kan visa lite på bloggen!
När jag kom hem från uddevalla somnade jag i soffan.. vart helt död.. men så vaknade jag av att min fina vän simon ringde och vi bestämde oss för att dra ner på stan och käga, lata som vi är!
nu på kvällen har jag bara degat och kollat en massa film med min syster, mysigt! så nu känner jag mig färdig att krya ner i sängen!:D Imorgon blir det hem till Pauline som jag saknat så himla mycket, vi ska sola om vädret tillåter och bara ha det hur bra som helst!:D Nej nu ska jag sova, hoppas ni haft en fin dag!:D Pusssssss.


-

I loved you first

HEJHEJ

Hej! Uppdateringen har väl inte vart speciellt bra det senaste, men har inte riktigt orkat. Har haft så mycket annat för mig. Menmen, det är sommarlov så lär ha mycket annat att göra än sitta inne vid datorn, så ni får stå ut med det. Dock är jag inte helt pluggfri bara för det är sommarlov.. har en hög med arbeten som jag ska göra över sommaren, och sedan några prov i början sedan när skolan drar igång! jaja, det är väl bara att hänga i, pluggar hellre över sommaren än att få gå en extra termin i skolan efter studenten.

Meningen ikväll var att jag skulle åka till Anna men blev inget med det för kom lite andra saker ivägen så det får helt enkelt bli en anna dag, även fast jag saknar ihjäl mig efter henne så att jag skulle kunna åka till tanum på direkten!! Imorgon ska jag iallafall vara bal/smink modell för Jennifer på hennes slutprov, spännande! Så imorgon blir det upp tidigt så jag hinner med halv sju bussen in till Uddevalla!
Nu ska jag kila ner på stan och köpa ett nytt fritidskort eftersom mitt gick ut igår! Pusss♥



du är grym!!!!

grattis till studenten världens bästa syster! ♥

jag vet allt om dig, för du har varit min.

Har vart i Göteborg hela dagen med min fina pauline så har inte blivit något bloggande alls, och nu är jag så trött så ska krypa ner i sängen och kolla på någon bra film. Fick iallafall köpt lite kläder, och framförallt klänning till avslutningen som jag letat så efter, äntligen! Lägger upp bild på det jag köpte imorgon eller när jag får tid. Känns som jag har 110 saker att fixa med just nu.. så får försöka ta tag och fixa allt imorgon.

Nej nu ska jag gå och lägga mig, min hjärna kopplar inte riktigt med resterande kropp så är nog lagom! Hoppas på att jag får fler än fyra timmars sömn inatt. Pusss godnatt alla söta läsare!:D


At the end of the day it’s all about her.

foto: pauline andersson
modell: jag

måndag

blev inget bloggande igår när jag kom hem för kände mig inte alls bra så tog mig en alvedon och somnade på en minut kändes det som.. men när jag vaknade idag var det mycket bättre i halsen, och jag va inte alls lika slö och trött i kroppen som igår! så det verkar gå rätt håll iallafall!

kvällen igår vart hur lyckad som helst! jätte kul att få träffas tillsammans igen! dock var det några som inte var med men vi som var där hade det jätte kul iallafall! något som borde göras oftare!

nu ska jag sätta igång och försöka få ordning på ett powepoint arbete som ska vara inne på onsdag, puss! 

en bild från igår som ana tog♥

hejhej

ont i kroppen, mår dåligt och har något så sjukt ont i halsen.. orkar knappt prata för det gör så ont.. men ska iallafall en sväng till ana där vi ska ha vår klasskväll! och det är alltså för gamla klassen och inte den jag går i nu, utan 9H!

får hoppas på att när jag vaknar imorgon är jag heeeeeeeelt frisk, dock är det nog inte möjligt, men orkar verkligen inte vara sjuk! kan vara det värsta och jobbigast som finns :(( nej nu ska jag ta på mig lite kläder och sedan dra mig, pusss!

bjuder på en bild från förra helgen. ikväll känner jag mig så himla sleten bara så blir inga bilder här inte!

söndag

lite av bilderna från igår kväll! nu ska jag hoppa ner i sängen igen eftersom jag är sämre idag än igår, buuuuuu
hu. orkar inte bli sjuk nu.. får hoppas jag mår bättre ikväll så jag kan vara med på klasskvällen.

-

hejsan! kom precis hem från stan så ska krypa ner i sängen och kolla på någon film! känner mig inte helt kry, har ont i halsen och mår illa.. så får hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar! (säkert matilda som smittat mig!!)

har inte kunnat blogga för har inte vart hemma något typ, men igår blev det iallafall in till uddevalla och fira matthy med tjejerna! mycket lyckad kväll. Slutade med att jag och annisen sov över hos gadddd!! Idag gick vi upp halv nio.. och satans va inte alls trött jag va fast joooo... hängde utanför torp vid tio när dom öppnade och sedan tog jag elva bussen hem och hann knappt innanför dörrn innan jag fick ett samtal om jag kunde hoppa in och jobba eftersom det var huuur mycket folk som helst på cafet... och självklart gjorde jag det! kvällen har iallafall tillbringats med massa götttt folk, kommer bilder så fort pauline skickat dom.
nej nu ska jag krypa ner i sängen, pusss! :D



Lånade två bilder som låg uppe på facebook! Den första tror jag är tagen av Håkan, och den andra av Emelie! Så hoppas det var okej!:D

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min!

Jag ber om ursäkt för den sämsta uppdatering ever! Men har haft så sjukt mycket andra grejer att fixa med, men ska jag försöka bli bättre på att uppdatera! 
Idag hade vi seminare på historian, sedan drog jag hem och la mig i solen en sväng innan jessica kom hit och vi drog ner på stan och käga glass innan vi drog till havsbadsparken där de vankades tävlingar! Mycket trevlig dag! 
Efter skolan drog jag och mamma iväg på en liten tur och köpte lite saker till mitt rum och fikade oså, också trevligt. Ska nu börja fixa mig lite eftersom jag får fin besök! Blir nog en sväng ner över stan.
Nej nu ska jag dra mig, hoppas ni får en fin kväll!:D

Slänger med ett litet klipp med,


Lika bra varje gång, och John Mayer är ju så snyggg!

RSS 2.0