Måndag

Bild brist på skoldatorn så passar på att slänga upp en bild på min nya klänning från nelly som jag fick hem i torsdags, passade jätte bra, dock lite lång i kjolen men de fixa mormor på ett kick! 

Hej på er, hoppas allt är bra med er? med mig är det toppen, förutom att jag är heeeeeelt slut och börjar känna mig lite små sjuk.. 
Har som sagt inte uppdaterat någonting i helgen eftersom jag har haft fullt upp, men för att berätta lite kortfattat om de som vart så bar det iallafall av till Vänersborg i lördags där de blev marknad och kalas för farmor som fyllde år, sedan vart det direkt hem eftersom tjejerna skulle komma hit innan vi drog vidare på maskerad party!! Blev en bra kväll med ett härligt gäng, trots att jag var super trött eftersom jag stått upp vid sju på morgonen.. På söndagen orkade jag knappt lämna sängen så himla trött jag var, gick och la mig vid fyra på eftermiddagen och somnade redan vid sex tiden, tror jag aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt, vaknade inte en endaste gång förens alarmet ringde vid fem tiden idag! Då minsann mina vänner, då bar det av till Ullared, Ikea och guuuud vet allt så många ställen vi besökt idag!! Men sicken bra dag jag haft och fått shoppat en massa. Nu är jag såå himla trött i benen så ska lägga mig och kolla på film, lär nog inte bli så sent ikväll. Ska försöka fota mina köp någon dag i veckan också, om jag nu får tid då vill säga, pussss. 


happpy!

har suttit på skype ett tag med min fina syster, sedan upptäckte jag att jag äntligen fått mina kläder från nelly och de frida skicka för en vecka sedana från USA, wihooo, glad emmis!!! nu sitter jag och väntar på mormor som snart ska komma hit och hjälpa mig att sy om en klänning, sedan blir det ett pass på sportlife innan jag somnar gott. känner mig väldigt glad idag, och jag tvekar inte på att känslan kommer hålla i sig hela lovet, puss på er!!

måndag

sååååååååhääär sleten och tråkig känner jag mig idag. hela denna dagen känns lite som en tummen ner dag! har sovit från halv tolv till klockan fyra och är fortfarande helt slut och trött i kroppen, vill bara sova ännu mer och vakna upp om en vecka då de är lov. känns som jag har 100 olika känslor i kroppen just nu, haha, det enda jag vill är att ha lov och få umgås med mina vänner. jag ska bädda ner mig i sängen och kolla två steg från håkan, igen, pussss.

film söndag

Har tagit på mig mjukiskläderna och ska strax börja kolla lite film, är helt slut och känner mig lite hängig så passar perfekt att lägga denna söndag på lite filmtittande! Hoppas ni haft en fin helg så hörs vi, pusss.

Andreas Moe


kaaaalas




En himla bra kväll igår inne hos bästa Tina som fyllde år♥

Friday I'm in Love

passar på att slänga upp en bild på mina skönheter till skor som jag fick hem från nelly.com här om dagen!! är riktigt nöjd över dem så hoppas jag får använda dem så snart som möjligt, kanske redan i helgen då jag ska på kalas! passade även på att skicka efter ännu ett paket från nellys idag eftersom jag hade frifrakt, så hoppas jag får de så snart som möjligt! annars så har det inte hänt speciellt mycket, idag blir det en sväng upp till ishallen och sedan ska jag mysa med mitt hjärta♥ nu ska jag & pappsen kila ner till ica iallafall, så ja..  hoppas ni får en fin helg, pusss!

Markus Krunegård – Jag är en vampyr

Utkast: Okt. 20, 2011


förlåtförlåtförlåt för mitt "lilla" uppehåll, men har inte haft någon blogglust alls, men nu tänkte jag börja så smått igen, även att de kanske inte blir bästa uppdateringen alltid. iallafall, när jag kom hem från skolan idag så märkte jag att mina paket äntligen kommit!!:DD två från nelly och ett från min fina syster♥ så nu tänkte jag packa upp och kolla så att allting passar, håller tummarna. ska försöka blogga så snart jag kan igen, puss på er!!:D 


RSS 2.0