2012

för exakt ett årsedan avslutade jag mitt sista inlägg här i bloggen med att 2012 kommer bli till ett grym år, och så blev de. året som gått har varit mer än grymt. jag har fått lära mig nya saker, även hur snabbt ett liv kan ryckas bort, men framförallt var lycka och glädje är. 

jag är så himla tacksam för alla ni som hela tiden finns kvar i mitt liv, trots mina brister. jag vill därför buga, bocka och tacka mina nära och kära i mängder. 2012 har varit ett av de bästa åren i i mitt liv och jag tvekar inte på att 2013 kommer gå i samma riktning♥ 

bjuder på lite bilder från året som gått.








 
 
 
 

You just keep me hangin' on.


Dec. 23, 2012

precis städat klart och gjort fint på rummet. imorgon är de äntligen julafton, som jag längtat. kan vara den mysigaste dagen på hela året♥ ikväll har de även kommit en massa snö, wei. hoppas på att den ligger kvar tills imorgon. resten av kvällen blir det bara en massa mys med familjen, sedan skall jag krypa ner i min nybäddade säng och somna tidigt. hoppas alla haft en toppen helg, puss. 

 

Dec. 15, 2012

är helt sjukt skoltrött och vill bara ha lov nununu. endast en vecka kvar. ska bli så himla mysigt med julafton och det bästa av allt är att frida är hemma i år♥

vaknade upp till ett snöigt lysekil. nästan så jag skall gå ut och åka några vändor pulka. tvekar dock på att jag ens äger en pulka.. istället skall jag baka lussebullar, får väl se hur de går. i kväll blir det julbord och en massa trevligheter med tjejerna. får väl se om jag överlever dagen..känns som vi har minusgrader i huset. har nämligen vart ensam hemma sedan igår och det gick verkligen inte att elda..så nu sitter jag här med ett ton med kläder, kalas..men jag är glad ändå. nu skall jag dricka chokladmjölk och äta lite frukost innan jag börjar med bakandet. puss



true shit


torsdag

sitter hemma i min ensamhet och klurar på vad jag skall önska mig i julklapp av min kära mor och far. än så länge har jag endast kommit på två små saker..måste vara första gången som jag inte har en lista med cirka 110 saker på, men de lär väl komma. sitter och kikar runt på victoria's secrets hemsida och lär väl ha hittat ett x antal saker jag önksar mig därifrån innan jag är klar. är helt kär i allt på deras hemsida. var nog inne i varenda VS butik när vi var i USA..kunde inte gå förbi utan att gå in och köpa något. 

är hemma från skolan även idag. känner mig fortfarande inte helt 100. börjar bli såå himla trött på att bara ligga hemma och inte kunna göra något..imorgon SKA jag vara frisk. 

liten sjukling

kände mig helkass imorse när jag vaknde. mitt huvud dunkade i 110 och min kropp mådde inte alls bra. min hals har under dagen tagit död på både mig och mitt humör.. inte ens de 12 glassar jag ätit har hjälpt. har princip sovit bort hela dagen. ikväll skall jag lägga mig super tidigt så att jag är nästintill frisk imorgon. skall även kolla några avsnitt av OC innan jag somnar. vet inte hur många gånger jag kollat den serien men blir lika kär och fast varje gång jag bestämmer mig för att kolla om den på nytt. 

förövrigt har jag bestämt mig för vart jag vill ha min tatuering. nu krävs de bara tillräckligt med mod men vi får väl se. 

RSS 2.0