Beautiful One, I Love.


-

kom hem från flygplatsen imorse och hittade då denna lappen under kudden.  
vet inte vad jag ska säga, saknar dig redan så himla mycket! kommer aldrig vänja mig vid att inte ha dig hemma.

Flipped

åh så himla söt film. ingen tvekan om att man blir lite kär i  den söta killen me dom blonda lockarna!
kan nog kolla på denna filmen flera gånger om.

Onsdag.


Sätter på musiken på högsta och drar igång och pluggar lite! Tråkigt, men nödvändigt.
Håkan Hellström – Nu kan du få mig så lätt - Way Out West 2010

Söndag.

hejsan! som ni ser har det skett en liten förändring här på bloggen när det gäller designen. Och det är snälla camilla som fixat det!:D tacktacktack!

Uppdateringen har väl inte vart i världsklass om man nu ska uttrycka sig, men åh andra sidan när är den de? ne precis, aldrig. Ska iallafall försöka bli bättre med bloggandet nu när skolan drar igång.
Har haft ett så himla fint sommarlov och känns tråkigt att det nu är slut, men på något sätt känns det skönt att kunna komma tillbaka till det vanliga igen, och sedan att få träffa alla kompisarna man inte sett på hela sommaren. En sak som är säker är iallfall att jag nu ska ta tag i min träning igen och försöka nå de målen jag satt upp, sedan bli åtminstonde lite nyttigare än vad jag vart denna sommaren och sist men inte minst lägga ner mycket av min tid på skolan.

Idag har jag iallafall inte gjort många knop. Vaknade upp bredvid världens finaste, åt lite och sedan drog jag mig hemåt. Satt mig ner och plugga lite historia, men tillslut orkade jag verkligen inte mer så jag bestämde mig för att göra iordning på mitt rum! (Händer nog en gång om året) Plockade upp allting jag hade på golvet, dammsög, bytte sängkläder, tvättade mitt lilla fönster, speglar och tavlor. Satt även upp lite foton och pyntade till med lite nya ljus och grejer! Blev riktigt fint för att vara mig, good work! Nu har jag precis duschat och fixat naglarna, ska även strax lägga fram kläder inför imorgon!

Hoppas ni haft ett fint sommarlov så hörs vi, puss!:D



ibland saknar man trots allt jb tiden, eller framför allt mina underbara tjejer!


Öland

hejsan! hoppas allt är bra med er? med mig är det toppen! sitter på hotellet och funderar på hur jag ska göra med mitt hår, hmm.. har iallafall beställt tid hos frisören och antar att jag är illa tvungen att klippa av mycket utav håret eftersom det var mer än ett år sedan jag klippte mig senaste.. är iallafall lite inne på att göra håret mörkt igen, sedan får vi se!

idag har iallafall jag och pappa vart på öland, så himla fint! vi har badat på böda sand, en 1,5 mil lång sandstrand, så underbart! vi har även hunnit med att kolla lite i affärer och äta massa gott! hittade även en vit blus från monrow som jag blev helt kär i! På vägen tillbaka till hotellet tog vi oss en sväng in till kalmar och kikade en snabbis. Nu sitter jag här och är helt slut, har precis duschat så ska snart hoppa ner i den sköna sängen. Imorgon bär det av hemåt igen, ska bli skönt att få komma hem också! Har så himla mycket jag måste hinna med innan skolan drar igång. Menmen, nu ser sängen väldigt lockande ut! Puss på er.


Lysekil-Oskarshamn-Öland


jag är i himmelriket! taggar redan morgondagens frukost!
hoppas ni har det bra så hörs vi, puss!:D


jag kan aldrig få nog


10 augusti

Kikade in på Kenzas blogg och såg att hon beställt en jätte fin bikini från stylebytyra! blev helt kär i den så skickade efter den på direkten! nu hoppas jag på att den är lika fin i verkligheten också, och att den passar! :D 

Om en stund ska jag in till torp med mamma och byta en tröja som jag köpte här om dagen som va sönder.. får se om jag hittar något mer nytt också!:D 

nu ska jag dra mig, hoppas ni har ett bra lov!:D puss




IFK-AIK

fööörlåt för den usla uppdateringen, men har inte suttit vid datorn någonting det senaste! 
egentligen har jag inte tid att blogga nu heller eftersom jag snart ska iväg en sväng till torp. fick min sista lön igår så är lite sugen på att åka iväg och shoppa nu.

eftersom jag inte hinner blogga om dagarna som gått så kan jag iallafall nämna att jag haft ett par underbart bra dagar med fina vänner! och igår blev det göteborg med mina två skönheter för att kolla ifk-aik! en mycket fin dag med en massa mat, fotboll och skratt! 

nej nu ska jag kila iväg så jag hinner, men vi hörs snart!!:D puss





tuck everlasting



Har precis kollat klart på disneys film Tuck Everlasting, och tror nästan jag grät mig igenom halva filmen haha! Så himla fin och sorlig film, blev lite små förälskad i den.
Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas ni haft en fin kväll. puss!




RSS 2.0