don't stop, turn that up, take it higher

swedish house mafias konsert i torsdags var helt insane, bokstavligt talat. det går faktiskt inte ens att sätta ord på huuuur jäkla bra det var. i två timmar dansades de non stop och jag kan ju säga att mina fötter var näst intill förstörda efter allt hoppande i mina 12 centimeter höga klackskor. men herregud vad väärt det var. skulle nog kunna göra vad som helst för att få göra om den stunden. 

nu är jag iallafall hemma i lilla lysekil igen, dock är det inte långt kvar tills jag och maddisen åker tillbaka till huvudstaden. kommer bli grymt.
 



inte långt kvar nu


lyckorus, ta mig tillbaka

 

sweet nothing

inte blivit av att jag bloggat något de senaste då jag inte haft så mycket att dela med mig av. lovade att lägga upp bilder från dublin men har verkligen ingen ork till det just nu, så de får vänta. känns som det enda jag gör är att plugga, är så himla trött på skolan just nu. vill bara att studenten skall vara här nu.. men får väl nöja mig med att det är fredag imorgon. på måndag har jag även sovmorgon, de behöver jag verkligen. peppar mig själv med lite go musik denna torsdagskväll. ett kommunikationsarbete och ett arbete om brasilien skall bli klart innan helgen är slut. heja mig!! Calvin Harris – Sweet Nothing
 

She's living in a world, and it's on fire

Alicia Keys – Girl On Fire

Nov. 07, 2012


shopping

trots att jag inte mådde helt hundra under vår lilla resa så fick jag iallafall shoppat lite. kanske inte världens bästa bild men fick iallafall köpt lite kläder, smink och smycken. måste säga att jag blev positivt överraskad när jag möttes av dublins alla roliga shoppingaffärer. vill åka tillbaka snart igen och bara shoppa en massamassa. dock är jag helt pank efter resan och om bara 18 dagar bär de av mot stockholm och swedish house mafia med tjejerna. kommer bli såå galet grymt. får leva som en fattig kyrkråtta fram tills dess. 


borta bra men hemma bäst

kom hem från flygplatsen för en stund sedan. har tillbringat dom senaste dagarna i dublin som dom allra flesta nog redan vet. därför jag inte haft tillgång till att blogga. har haft en kanon bra resa och vi har hunnit med riktigt mycket, så som sevärdigheter, god mat och drinkar, och självklart en massa shopping. dock har jag gått och blivit sjuk..känt mig trött och hängig större delen av resan, vilket är så typiskt när man ska åka iväg och hitta på något. nu skall jag krypa ner i soffan och avverka några avsnitt av paradise hotel. imorgon är de skola igen, får se hur jag mår imorgon bitti. tänkte även försöka få upp lite bilder från resan på bloggen, men internet är inte min bästa vän just nu så de får vänta.

 

RSS 2.0