2012-01-31


lovat mig själv (nästan) att inte shoppa en massa innan jag åker till usa. är ju ett litet tag kvar så får se hur länge det håller.. hade iallafall lite nelly pengar så passade på att beställa en topp för dom, var även behövligt. nu sitter jag och väntar på att mitt bröd skall bli klart. sedan blir det nybakat bröd och te till top model sverige med mamma och pappa. imorgon har jag sovmorgon till tjugo över tio, underbart. på fredag är jag helt ledig, ännu mer underbart.

världens bästa håkan


I was there. så himla obeskrivligt grymt. blev så himla glad när jag upptäckte att denna låten av håkan äntligen kommit upp på youtube. åh vad man vill tillbaka när man kollar på klippet som detta.

2012-01-29


eftersom pappsen fyller 45 år idag har vi haft ett litet kalas med familjen. tårtan över är ett av mina bakverk jag gav mig på, närmre bestämt marängtårta med grädde och choklad. inte den snyggaste mina ögon skådat kanske men bra smakade den iallafall!! nu ska jag strax bänka mig framför lite plugg.. inte direkt jätte sugen men åh andra sidan har jag inte speciellt mycket till val då mitt slutarbete i geofrafin skall vara inne idag. ska bli sååå gött när jag är färdig med det, tummen upp. 

igår kväll var det barnvakt som stod på schemat. gick väldigt bra för att vara andra gången och första gången för linn, simon och ida. vi spelade spel, kollade på gladiatorerna, åt tacos och en massa godis, chips och popcorn. vid elva somnade de första två och vid halv två somnade även linn. lyckades hålla mig vaken tills klockan fyra då föräldrarna kom hem och det var dags för mig att knata hemåt (tackar ipaden för att jag lyckades hålla mig vaken). Fick dock inte sovit många timmar inatt då jag inte somnade fören vid fem och vaknade ett antal gånger av att jag inte känner mig helt 100.

friday night

slarvat bort sladden så nu får jag först ladda upp bilderna jag ska ha till bloggen på facebook för att få över dom till datorn.. störande. kvällen kommer iallafall bestå av årets första 18 års fest. ser fram emot kvällen då jag tror den kommer bli hur awsome som helst. har letat runt lite i garderoben efter vad jag ska ha på mig ikväll, förmodligen blir det klädseln jag lagt upp över. kanske lite tråkigt med helsvart dock.. får se om jag kan hitta ngn annan topp. om en stund blir det en sväng till ica och sedan ut till brastad för lite käk och fix med tjejerna. har även packat ner kameran i väskan så för en gångs skull skall jag försöka få lite bilder. 


fredag

förlåt för en kass uppdatering, men har inte haft så mycket att blogga om. har också en liten bild brist då jag aldrig har med mig kameran, och det är så tråkigt att uppdatera utan bilder. har iallafall fått inhandla mig lite nytt små plock. dock har jag inte hunnit testa min nya hair repar ännu men det får bli lite senare idag. 

kom hem från skolan för lite mer än en timme sedan. älskar att sluta halv tolv på fredagar, så himla skönt. har annars inte gjort någonting sedan jag kom hem, är super trött så ska lägga mig framför tvn en sväng. förövrigt sitter jag och väntar på att konståknings em ska börja, damernas kortprogram. under tiden jag väntar tänkte jag måla naglarna och lägga på min nya ansiktsmask.

22 januari


varför inte lägga upp ännu en bild på mat när alla mina andra senaste inlägg bestått av matbilder?? jaja. har iallafall tillbringat lördagen, samt söndagen med annisen. gårdagen bestod av en massa fotboll, närmre bestämt från klockan ett till klockan halv sju. efter det blev det tacos(såklart), samt massa mys med godis, frukt, choklad, gladiatorerna och film. idag blev det bara en massa slapp och film. efter det drog vi en sväng ner till stan innan jag tog bussen hem. nu har jag suttit och pluggat i tre timmar så nu är jag helt slut i hvuud. ska göra mig lite våfflor och te till wallander som börjar om en stund.

lördag morgon

startar morgonen med våfflor, bär och grädde. även en kopp med te till detta, så himla gott. ska strax förflytta mig från soffan till duschen. plågas av att jag snart måste bege mig ut i snöovädret för att ta mig till bussen.. menmen. kommer inte bli någon mer uppdatering idag eftersom jag inte kommer vara hemma. hoppas ni får en fin och snöig lördag♥

friday night

gårdagen bestod som vanligt av skola. faktiskt en mycket bra dag. på kvällen var det ut mot rixö som gällde. det blev tacos(såklart)-frukt-film och en massa mys med tjejerna♥ mycket bättre slut på fredagen går nog inte att få. när jag kom hem var jag super trött och somnade direkt (trots att vi kollat på skräckfilm).

Utkast: Jan. 18, 2012


förlåt för den kassa uppdateringen men har inte hänt speciellt mycket under veckan. mina dagar har sett samma ut, skola-träning-plugg. igår kväll vid halv nio tog jag mig iallafall en sväng bort till mina kusiner som var hemma på besök, även mormor var där. vi drack te och bara myste. martina skulle även beställa lite grejer från bangerhead så passade även jag på att köpa ett hair repair från schwarzkopf. aldrig testat de tidigare men eftersom jag aldrig blivit missnöjd över schwarzkopf övriga hårprodukter så lär jag nog inte bli det denna gången heller. 

idag hade vi inställt så det blev helt enkelt en massa plugg med tjejerna från klockan halv nio till klockan halvfyra. känns så jääkla gott att vi blev klar med naturuppgiften som tillslut blev på 12 sidor, samt en power point på 9. imorgon slutar vi skolan vid två, sköönt. sedan blir det till frisören en sväng för att färga utväxten. hade egentligen tänkt att färga håret mörkare men vet inte.. får nog bli lite längre fram istället. trivs nog ändå ganska bra i lite ljusare. nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och bara lata mig, de tar på krafterna att plugga!

tävling

jag är med och tävlar om ett par jeffrey campbell skor hos camilla. 
hennes blogg hittar du här: www.arnesens.devote.se

söndag

testar att slänger upp mitt första inlägg från nya ipaden. sitter just nu och försöker lära mig hur man lägger över musik och filmer från itunes. mycket svårare än vad man kan tro, eller så kan det bara jag som är otecknisk.  skulle egentligen vilja sitta och greja med den hela dagen men vid kvart i fyra ska jag dra mig mot sportlife för att testa de nya passet challenge. har även anmält mig till ett zumba och core pass. är så himla taggad på träning idag, ska bli skönt!!


en lite försenad julklapp, men jag klagar inte!!


14 januari

vid femtiden igår bestämdes det att anna skulle komma ut till mig, en kvart senare satt hon på bussen. gårdagen bestod av tacos-film-frukt och en massa mys och prat.
imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att gå upp och fixa pannkakor till mig och anna, medans hon låg och sov så sött. nu har anna precis dragit sig iväg till bussen och jag ska hoppa in i duschen. ikväll blir det till att umgås min fina patrik, som jag saknar hur mycket som helst♥

Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)

10 januari 2012


är suuuperduper trött i kroppen efter kvällens träning på sportlife. ska bli så himla skönt att gå och lägga sig ikväll. dock mindre skönt att behöva vakna upp tidigt och komma tillbaka till skolan. räknar redan ner dagarna till nästa lov.
menmen, idag har jag iallafall hunnit med att göra klart halva min slutuppgift i geografin. dock har jag den svåra delen kvar som jag ska ta tag i senare i veckan. har även hunnit med en sväng på stan på jakt efter ett silvrigt glitter nagellack. såklart var det slut överallt så fick nöja mig med ett guldigt nagellack med glitter i, tills dom får in detjag vill ha. 

nu har jag precis ätit en super kvällsmat så ska strax inviga mitt nya nagellack och sedan hoppa ner i min gosiga nybäddade säng. ska bli så skönt. 


monday morning.

håller tummarna på att dessa tabletter ska göra lite nytta! hittade dom på fridas rum och insåg ganska snabbt att där kan dom ju inte bara ligga iallafall. därför får jag helt enkelt ta över dom, med en ära!! håller även tummarna på att dom ska få mitt hår att växa superduper fort också, och inte bara stärka hår och naglar. 

så himla skönt att inte börja skolan förens på onsdag, dock ska jag ägna lite av min dag åt plugg ändå. sedan är det städning och träning som står på schemat. ska även försöka hinna med att gå ut en sväng i det mysiga vädret med min fina pojkvän.

beauty




7 januari

har under dagen hjälpt pappsen med att scanna in lite bilder från några av våra gamla fotoalbum, och eftersom jag har bildbrist på denna datorn så passar jag på att slänga upp två av bilderna jag scannade in. annars så har det inte hänt speciellt mycket idag. fick ta mig en sväng till sportlife efter ett par timmar sittandes framför datorn. nu har jag precis kommit hem så ska hoppa in i en varm dusch.

förövrigt hade jag en toppen bra kväll igår i göteborg med tjejerna. mycket skratt, suuuper god mat och som sedan avslutades med filmen the dark hours, som var helt okej bra, bättren våra förväntningar åtminstonde.

4 underbara månader med världens finaste kille.



göteborg


gårdagen bestod av plugg fram tills fem då jag drog mig mot sportlife för lite träning. efter ett gym, core och zumbapass var min kropp helt slut, hej träningsvärk!! men sån go känsla i kroppen efter man tränat, tummen upp!

nu har jag precis vaknat och patrik gick nyss hem. ska hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått inför göteborg med tjejerna. det blir jensens och bio ikväll, en toppen fredag alltså!

new




sämsta bilderna, men ni hade nog inte förväntat er något bättre! detta är iallafall två av sakerna jag fick med mig hem från torp igår! jätte onödigt egentligen eftersom jag har 100 träningslinnen samt 34 sportbh;ar, menmen. lämnade även in min mobil på lagning så nu använder jag mig av en gammal flamma från 1700 talet!! inte speciellt rockigt då jag inte har något internet eller något. får hoppas på att 3 jobbar snabbt som attans och sänder tillbaka min mobil inom en kort tid!

förövrigt vaknade jag upp imorse med halsont. men eftersom jag lovat mig själv att testa på bodybalance idag på morgonen så stack jag till sportlife och körde ett pass med michelle och hanna! fick mig typ en chock, haha. passet var inte alls vad jag förväntat mig, var även hur svårt som helst! satans va de tog hårt på kroppen måste jag säga, fy tusan. var helt spagetti efter, så jäkla skönt!! eftersom det känns lite bättre i halsen nu än vad det gjorde imorse så ska jag om en stund pallra mig ut i ösregnet och iväg till sportlife en sväng för att köra ett cx works. kommer ha en underbar träningsvärk imorgon!

sportlife


sitter nerbäddad i soffan, kollar på föräldrafällan och dricker the. vaknade vid elva imorse så drog iväg till sportlife en sväng för lite gym. om en stund kommer mamma hem så då blir det en promenix och sedan in till uddevalla för att hämta pass och lämna in min mobil på lagning.

förövrigt hade jag en toppen nyår, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag fick fira den med mina bästa tjejor!! lika grymt som alltid, är så glad att jag har er♥ 2012 kommer bli ett så bra år!

RSS 2.0