söndag

hejsan, hoppas allt är bra med er? med mig är det kanon, lite trött bara! för att berätta lite kort om helgen som vart så åkte iallafall jag och mammsen iväg en sväng och handlade lite nya kläder i fredags, sedan när jag kom hem vid åtta kom min pojk hem till mig, så vi kollade på film och bara slappade hela kvällen. Igår stod alarmet på halv nio eftersom vi skulle ha fotbollsdag med klubben, tro det eller ej, men så farligt var det inte ;) vid tolv tiden var det färdigspelat för oss så då skyndade jag mig hem & duscha innan det blev iväg till uddevalla för att kolla när min annii spela match♥ efter matchen blev det till brastad för lite mys med tjejerna, kalas kväll! när jag kom hem vid elva drog jag hem till patrik och sov sedan där. idag har jag vart borta hos farmor en sväng och ätit, kaaalas! nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan plugga lite smått. hoppas ni haft en bra helg så hörs vi, pusss! 


emmis igår,



nytt

lite nytt som införskaffades i fredags när jag och mammsen var iväg och shoppade. 
orkar dock inte ta kort på de andra jag köpte men fick med mig en sjal, jeans och lite små saker också, fick även fixat present till frida som jag ska in och hämta nästa vecka! :D



fråga

hejsan, kom hem från uddevalla för en stund sedan, har tillbringat de senaste dygnet hos anna lans med en massa mys! idag har vi dock inte gjort många knop, blev bara slapp. när jag kom hem valde jag att ta tag i lite plugg, hade ändå inget bättre för mig. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sex så jag kan dra mig mot sportlife och köra ett core pass!

fick även en fråga av en tjej som undrade vad jag använde mig av för hårfärg, vilket jag har noll koll på.. var vääldigt längesedan jag färgade håret. Slingade det från brunt till lite ljusare tre gånger sedan har jag låtit de blekas i solen, sedan har jag bara sprayat blondspray i utväxten, dock har jag ingen aning om vad jag använt för slingfärg eftersom jag hela tiden använder mig av olika haha. men iallafall så sitter jag och funderar lite på vad jag ska göra med mitt hår.. har väldans svårt att bestämma om jag ska ha det ljus eller göra det mörkare, hmm.. jaja, får väl ta mig ännu en funderare över det medans jag nu går och äter något! hoppas ni haft en fin dag så hörs vi snart, puss♥


en bild som fina pauline fotat!

träning

har precis vart på sportlife och tränat lite bodypump med pauline, säger bara en sak, fyyyyyyfan vad jobbbbigt! är helt skakis i hela kroppen, speciellt i armarna eftersom jag är så himla svag i dom som man bara kan bli, haha.
nu ska jag äta något och sedan läsa igenom lite papper från skolan och sedan blir det ensam mamma söker och mys! hoppas ni haft en fin dag så hörs vi snart igen!:D 




söndag

kom hem från torp för en stund sedan, var så snäll och åkte med mammsen in när hon skulle hämta sin nya iphone. passade även på att kika lite i affärer, testade en jacka från kenzas kollektion som jag blev helt kär i, men självklart hade dom den inte i min storlek men hon som jobbade där skulle ringa imorgon och se om hon kunde skicka efter rätt storlek, så nu håller jag tummarna för att det går bra! ikväll blir det bara att slappa hemma framför tvn med lite tacos, kaalas! 

lite bilder från igår, innan vi drog till smögen.
kvällen var hur bra som helst med mina saknade tjejer. bjöds på middag hemma hos johanna innan det bar av till smögen, kalas kväll! tack tjejer♥











lööööördag

sitter i soffan och myser med min lilla vovvis, vi kollar på idol och äter godis! idag är jag nämligen lite hundvakt när mammsen är iväg med de tre andra yrvädrerna. tror faktiskt mollsan gillar att det är jag som bestämmer för då får man ligga i soffan och äta hur mycket godis man vill! nu ska jag starx hoppa in i duschen iallafall, ikväll blir det iallafall smögen med lite gott folk! puss på er. 


fetaste cam bilden på lelle vovvis.

skolan

go' mooorgon! sitter och kollar lite på the voice, ska strax dra iväg till skolan. känns sköönt med freeeeeeedag, dock går jag sent på fredagar, menmen. efter skolan blir det iallafall till uddevalla med paaauline och kolla bio, mys!:D så blir inget mer bloggande idag, men ni överlever nog;) pusss




just nu,

träning

har suttit och skypat med min fina syster, så nu ska jag strax möta upp hanna vid sportlife så får vi se vad vi kan hitta på innan core passet drar igång! nu ska jag kila så vi hörs ikväll eller imorgon, puss.



just nu,


Sportlife here I come!

go'kväll! har suttit en stund med pluggandet nu men fastnade dock framför datorn nu en sväng. Sitter och kollar på lite resor till London, är så himla sugen på att åka dit på lovet som kommer i slutet på oktober! hade vart super mysigt. 

skolan idag rullade på, hade endast två lektioner men eftersom jag låg lite efter i matten var jag med ekonomerna på deras matte lektion eftersom jag ändå hade håltimme! fick faktiskt gjort riktigt mycket, goooood work! sista lektionen hade vi invid. men resten av klassen (fyra pers) satt och kollade på film medans jag övade grammatik!! men efter en timmas övande blev det lite jobbigt i skallen så hänka face där jag fastnade i en konversation med pau och jb! efter skolan fick jag iallafall fixat träning och solkort på sportlife, känns grymt! Dock skulle Hanna klippa sig imorgon så vi får köra vårt första pass tillsammans på torsdag, som blir Core. Så imorgon får jag nöja mig med att gymma ensam och sedan ta mig en sväng ner över och köpa lite nya träningskläder och lite små saker som är behövligt till skolan! Är riktigt taggad på att dra igång nu, så ska bli kalas! Nu ska jag ställa mig och laga amerikanska pannkakor och sedan kolla på ensam mamma söker, myskväll! Imorgon är det tisdag, vilket innebär att två saknade tjejer kommer hem igen, woooooopwoooooop! 
Hoppas ni haft en fin regnig dag!♥


halv sleten tjej,



pluggg

har precis fikat lite med mamma och pappa, så ska alldeles strax sätta igång och plugga! med tanke på vädret så är det trots allt en perfekt dag att ägna åt pluggandet. 
hörs sen!



seeeeeeeeger

vinst mot tjörn med 5-2, känns så jääääääääääkla gött! speciellt nu när det var sista seriematchen, fyfan va bra!
nu sitter jag nerbäddad i soffan och kollar på ture talent, ska nog strax gå och lägga mig och kolla på någon film! imorgon är det måndag igen, och återigen en ny vecka. imorgon eller på tisdag blir det förmodligen ner till sportlife och köpa kort med hannisen, det blir kanon! nu ska jag dra mig, puss på er!


Söndag

halllåå! hoppas allt är bra med er? själv är jag huuur trött som helst, vill bara lägga mig ner och sova.
gårdagen bestod av lite fotboll och sedan bio med ett gött häng! sedan vid tio tiden kom annisen till mig, mycket efterlängtad! gjordes inte många knop utan vi låg bara och pratade om allt hela natten och skrattade tills vi grät! nu har precis anna åkt hem igen och jag har snart samling med fotbollen, sista seriematchen. så nu ska jag packa min väska och sedan dra mig. hoppppas ni får en bra söndag, puss. 


Peace and Love 2011

kikade in på peace and loves hemsida och hittade massa sköna bilder och filmer från årets festival.
måste vart grymmaste veckan på hela sommaren,



ses nästa år.

jag sökte dig och fann mitt hjärta,

finns det någon finare film än denna? jag ryser varje gång jag kollar på trailern! kan se denna filmen hur många gånger som helst, och jag gråter lika mycket varje gång! Blir så himla glad av att kolla på den, gud va fin den är! De flesta har nog sett den, men för dom som inte har det, se den, och för er som redan sett den, se den en gång till! 



fredagfredagfredag

hejsan, hoppas allt är bra med er? med mig är det lite upp och ner, men just nu mer än okej faktiskt, de är ju trots allt fredag och jag har tillbringat kvällen med världens finaste!
för att berätta lite kort om dagen så kan jag ju börja med att skolan flöt på som vanligt, förutom sista lektionen som var bild då jag nästan somna eftersom det var så himla tråkigt.... vi satt och klistra på olika former på ett papper som sedan skulle föreställa olika känslor, japp ni hörde rätt, detta gjorde vi i tre timmar, kanon kul! efter skolan gick jag iallafall till farmor och åt mat och sedan solade, och inte nog med att jag hade haft en djävulsk sista lektion, joo för när jag ligger där i solaiet så går strömmen i hela lokalen........ fyfan va rädd jag blev, allvarligt talat aldrig vart så rädd.. såg iiiiiiiiiiingenting, letade förjäves efter mobilen för att försöka få lite ljus men det hjälpte inte ett smack. Så fick känna mig fram i de svarta rummet efter första ytterdörren, sedan rusa jag som en samuraj mot den andra dörren och öppnade den med så de skulle komma lite ljus in från fönstrerna.. Va så rädd så bara kasta på mig kläderna och sprang där ifrån haha. När jag kom hem så blev det lite film tittande med pappa & sedan ner till ica.. va fortfarande jätte arg, utan anledning.. måste vart bilden och solarie-chocken som orsakat det hela!! Efter ica vandrade jag iallafall hem till min pojk så då blev det väldigt mycket bättre. Nu är jag iallafall hemma, ska strax gå och lägga mig. Imorgon blir det förhoppningsvis bio, kaaaaaanon, på riktigt denna gången!! jaja, hoppas ni får en fin helg så ska jag försöka skriva snart igen!:D pusss.


dags att komma hem?? ja tack!♥

du är så yeah yeah, wow wow







idol

Satt och kollade lite på idol tillsammans med mamma & pappa, då denna tjejen kom in och sjöng, huur grym va inte hon då:D ? Lyssnat på detta klippet om och om igen. Helt klart värt att lyssna på.

Nu ska jag gå och lägga mig, är heeelt slut! Imorgon blir det ut i de djupaste skogarna med klassen och tälta! Ser fram emot denna händelse.. ska ju regna med, kan ju inte bli så mycket bättre! Så blir inget bloggande imorgon, men det är ni nog vana med, puss!



Man får hoppa fram i klippet ungefär en minut innan hon börjar sjunga.

Friday I'm in Love

Hejsan. Hoppas allt är bra med er? med mig är det toppen! Kom hem från gymmet för en stund sedan, testade att träna ett pass på sportlife med nathalie, vilket gick väldigt bra faktiskt! Gårdagen bestod iallafall av skola, core-träning på nya sportlife med matilda och hanna och sedan fotbollsträning! Så var ju allt annat än pigg när jag kom hem på kvällen, somnade direkt jag la mig ner i sängen! 
Nu ska jag iallafall äta kvällsmat med mamma och pappa, sedan får vi se vart det bär av! Hoppas ni får en fin helg, puss!:D 


RSS 2.0