Mors dag!

hejsan! hoppas allt är bra med er? med mig är det finfint! väldigt trött bara, beror väl förmodligen på vädret!
har iallafall haft en jätte go helg! I fredags tog jag bussen in till Uddevalla, tillbringade kvällen hos Anna! Vi hyrde filmer och köpte en massa godis och bara tog det lugnt, mysigt! På lördagen tog jag en tidig buss hem eftersom det kändes som jag hade huur mycket grejer som helst att fixa med! Kvällen bestod av lite fest med gott folk, dock blev det inte så sent men det gjorde inget eftersom jag skulle upp hyfsat tidigt idag. Idag då, vaknade vid nio tiden och satte mig och plugga en sväng innan jag började fixa mig för vi skulle iväg till Vann och äta! Så vid halv tolv tiden åkte jag, mamma och moster och hämta mormor också vidare till Vann! En jätte mysig dag, med god mat! När vi kom hem från vann vid fyra tiden satte jag mig och plugga, dock gick det inte så bra, ingen lust alls faktiskt.. men får väl ta tag i det ikväll!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite på rummet, hoppas ni haft en fin mors dag!:D puss♥

lördag

 
nu drar jag! ha en fin kväll!


-

åh guuud, efter att ha stressat hur mycket som helst idag så tror jag att läget börjar bli under kontroll! 
hinner dock inte blogga något nu, ska börja fixa mig men lovar att blogga imorgon! ikväll blir det paaaaaaarty med en massa gött folk! hoppas ni får en fin lördag! pussss

Torsdag

Uppdateringen har inte vart speciellt bra det senaste, men har inte haft någon lust att blogga alls.
Har heller inte hänt något speciellt, bara en massa plugg och fotboll.

Inatt vet jag inte hur många gånger jag vaknat.. helt sjukt! Inte kunnat sova för fem öre..
Trots att jag har sovmorgon är jag uppe och pluggar, behövligt! Idag börjar dom även riva mina tapeter och greja, så dom beräknas vara klara med tapetseringen imorgon! Åh så härligt det ska bli!:D

Nu ska jag gå upp och göra mig något att äta och vid ett börjar jag, och då blir det film resten av dagen! Ovärd dag, men det är väl dagar som dessa man ska gå!

För övrigt har jag vart utan min syster en dag och jag saknar henne helt sjukt mycket! Vet inte hur jag ska klara mig när hon åker bort ett helt år.. kommer bli så himla tomt och tråkigt:( ursch.. blir deprimerad av tanken, haha.
Nej nu ska jag ta tag i denna dagen, hoppas ni får en fin dag!:D

hängde en fin liten lapp i min systers garderob när jag var där inne igår kväll och skulle ta mig en titt!
dock har de väl aldrig hänt tidigare att jag lånat kläder av henne eller så nejnej.. hehe.. men så länge hon bara nämner att jag inte får låna kavajerna, skjortorna och byxorna så tolkar jag det som att det är fritt fram med resten av kläderna! score♥
dock ska jag vara så snäll och inte låna kläder av henne, för jag är ju som sagt en väldigt bra syster att ha och göra med!

Bruno Mars


Härlig seger!

häääääärlig 3-1 seger mot bullarn! strök med i en liten kapning på slutet, känner riktigt hur smärtan börjar ta i ryggen.. over and out!

Liseberg 20/5


Lite av bilderna som togs i Lördags. Dom är tagna med paulines kamera, och hon står även för redigeringen. Skulle få resten av bilderna imorgon i skolan så fler kanske dyker upp då.
Nu ska jag försöka komma mig upp ur sängen och äta något, pussss!

Lördag!

Hejsan! Blev inget bloggande igår eftersom vi drog till Göteborg direkt efter skolan. Blev en mysig kväll med mina fina tjejer. (bilder kommer ikväll eller imorgon)

Idag vaknade jag inte förens runt elva och vart ändå hur trött som helst, men gick ut och la mig i solen tills simon ringde och frågade om vi skulle ta oss en sväng ner på stan, vilket vi gjorde. När vi tagit ett varv kände vi oss lite små hungriga så blev att vi gick och satte oss på Jönssons, mycket mysig lördag än så länge!

Ikväll var det prat på bio och lite sånt, så får se vart allt slutar! Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och börja fixa till mig lite iallafall, pusss!! 


Adele-Someone Like You


jag kan inte få nog av denna låten, så galet bra!

Nevermind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me, I beg, I remember you said:-
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead",


Yes I saw you were blind and I knew I had won.

hejsan! kom precis hem från farmor, har vart där en sväng och ätit! har även hunnit med att sola och om en stund blir det att ta sig ut till gullmarsvallen för att sparka lite boll. Annars så händer det inte speciellt mycket nu på dagarna, men imorgon blir det iallafall Göteborg med mina fina tjejer! Vi tänkte äta på ett mysigt ställe som Pauline har kollat ut, och sedan blir det till Liseberg eftersom Maggio spelar, så är väl massa som ska dit så vi får väl följa strömmen. Vi tänkte även ge oss på den nya åkattraktionen, får se hur detta slutar! Tror iallafall det kommer bli en toppen mysig dag och kväll! Nu ska jag iallafall kila, får se om jag slänger upp ett inlägg lite senare! pusss


dagens,


Lady Gaga


galet bra låt, som allt annat hon gör! hoppas verkligen hon kommer till sverige igen, tror verken jag eller pauline hade tackat nej till att få se henne igen! helt sjukt bra!

40 dagar kvar,

och gaaanska så taggad ja!!!

Just can't get enought

hejsan! förlåt för jag är dålig på att uppdatera, men har inte haft någon ork till att blogga, men ska försöka bli bättre! har precis vart nere på stan med mammsen och köpt tapeter till mitt rum som vi ska fixa om nästa vecka!
efter mycket funderingar slutade det med att det blev ett par vita! var lite inne på en fototapet först, men tror jag ganska snart kommer tröttna på den så vitt blir nog perfekt! har massa ideer om hur jag vill fixa om rummet, får försöka få med mig mammsen till ikea.

nej nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan får vi se om det blir bio eller vart det slutar. hoppas ni får en fin kväll, puss!:D 

bildbrist så får bli en bild på mig och daniel,

Dagens inköp!

Kom precis hem från Trollhättan. Fick dock inte köpt några tapeter som vi egentligen skulle eftersom jag har så himla svårt att bestämma mig vad jag vill ha.. såå får fundera lite till.
Förutom bike så var jag och mamma hos hennes kompis i trollhättan och fikade, hämtade även alla hästgrejer vi hade där. Sedan hann vi även med lite shopping i all hast, lägger upp lite av det jag köpte under.

Kunde inte bestämma mig vilken av bikinisarna jag ville ha, så fick
köpa bägge två! Orka inte ta kort på bikinitrosorna.


Orkar inte ta bättre bilder, så detta får duga! Iallafall lite av det jag fick köpt idag. Fick även med mig nytt smink hem men
det orkar jag inte ta kort på!

She's got her lipstick on. Here I come, da da dum.

God morgon! Är uppe tidigt idag eftersom jag, mamma och pappa snart ska in till bike i trollhättan och köpa ny motorcykel hjälm och lite sånt eftersom allt gick åt fanders i olyckan. Sedan ska jag och mamma vidare in till överby och lite sånt för att shoppa, och köpa tapeter till mitt rum som vi ska fixa om.

Igår kväll var det riktigt slappt, I do it like a boss!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite smått!
Pussss♥

Åh denna låten har verkligen satt sig på huvudet, haha. Men jag gillar den faktiskt. Så vinner inte Saade ikväll så är der okej att Irland tar hem vinsten ;)

Dom ser men ingen bryr sig,

Dålig på att uppdatera, men finns inte så mycket roligt att skriva om på veckorna.
Ska iallafall iväg och på fotbollsträning om en stund, sedan blir det att bänka sig framför tvn eftersom Saade tävlar! Vart nervös i veckor för detta, så nu får vi hoppas det går vägen! ;)
Pussss♥


Veronica Maggio


Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Vi kommer alltid ha Paris
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Alla mina låtar
Veronica Maggio – Finns det en så finns det flera
Veronica Maggio – Lördagen den femtonde mars

next stop brooklyn

Hejhej! Var hemma vid tolv tiden igår, och skulle upp vid sju och sedan ha nationella i år och dagar... så vart ju gaaaaaanska trött.. menmen, det var det värt eftersom IFK vann + jag fick höra snart skiner poseidon två gånger;)) Satans härlig vinst, och en kanon dag i göteborg med mina fina vänner Linus och Simon. Vi fick även avverkat årets första mjukglass!
Nu kom jag precis hem, har nämligen vart ute med Jessica denna fina kväll! Vi satte oss i norra med massa gott och bara tog det lugnt. Sedan fick jag då för mig att ta årets första simtag! Och satans vad jag simmade och simmade.. Så nu sitter jag här med lille goe köldskadorna! :)
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på big brother. Imorgon har vi studiedag och på torsdag sovmorgon, härligt!
Nu ska jag ta kila, pusss!:D ♥

Inte bästa kvalite på bilden eftersom den är tagen med mobil, men 
den får duga eftersom jag aldrig fick med mig kameran till matchen!

You're a part time lover and a full time friend

Nu ska jag alldeles strax dra iväg till skolan, inte alls taggad på tre timmars geografi.. menmen får väl bara bita ihop det sista nu och hoppas på att tiden går fort.
Efter skolan drar jag till Göteborg med Simon och Linus och kollar IFK Göteborg-Gais. Så kommer inte bli något mer bloggande idag eftersom vi är hemma vid tolv ikväll.
Nej nu ska ja kila, hoppas ni får en fin måndag!:D pussss

dagens enkla,

There's always gonna be another mountain

Kom hem från Uddevalla för en stund sedan, så nu ligger jag ute i solen och bara tar det lugnt. Borde egentligen göra klar svenskan men den får vänta tills ikväll, eftersom jag snart ska iväg på match.

Gårdagen tillbringades med min bästa anna! Tog en buss så jag var inne vid sju tiden, och i väntan på att anna skulle komma ner till stan mötte jag robin en sväng som var så snäll och bjöd mig på glass.
När anna väl tagit sig ner till stan satte vi oss i solen och bara pratade och tog det lugnt. Sedan bar det iallafall av mot hemmakväll där vi hyrde filmer och köpte massa godis! Slutade med en riktig myskväll och en massa skratt, precis som det ska vara!

Nu ska jag packa väskan inför matchen! Är riktigt taggad på min första serie match för iår!
Hoppas ni får en fin söndag!:D

är inte du lycka, då vet jag inte vad lycka är!
emma♥anna

Jag vill känna pulsen från stan’ igen

Hejhej! Har suttit hela morgonen med ett svenska arbete som ska vara klart tills imorgon, men nu känner jag mig faktiskt hyfsat klar så nu blir det inget mer pluggande för idag iallafall! Blev inte riktigt som jag tänkt mig med allt idag eftersom jag trodde att jag inte skulle ha så mycket kvar på arbetet, menmen. 

Ikväll blir det in tilll Uddevalla för att sova hos min fina annis!♥ Inget planerat än vad vi ska hitta på, men det löser sig.
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för dagen, hoppas ni får en fin lördag! 

min lilla gose höll mig sällskap i allt pluggande!

Dagens inköp!







Kanske inte de bästa bilderna, men det får duga så länge!


Torp

Hejhej, kom precis hem från Uddevalla. Har tillbringat denna fina eftermiddag på torp tillsammans med Linus, mycket trevligt! Fick inte köpt speciellt mycket, men två toppar och body scrub och lite sånt, alltid något!
Ikväll ska jag grilla med mamma och pappa, blir väl förmodligen att jag bara stannar hemma och tar det lugnt ikväll. Känns som det var sjukt längesedan jag bara var hemma och tog det lugnt på en helg, så är väl på tiden.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni får en fin kväll!:D




min glada vän linus!:D
haft en jätte mysig dag tillsammans med Linus, tack för det!:D


och vi satt på gräset, som växte ikapp med himlen

Hejhej! Tänkte slänga in ett litet inlägg nu eftersom jag tagit en paus i allt mitt pluggande.
Fick precis skickat in mitt samhällsarbete så har suttit en liten stund med svenskan nu, men börjar bli trött i huvudet så ska lägga ner den verksamheten hade jag tänkt!

Imorse ställdes min sovmorgon in eftersom vi hade gullmarsloppet. Gav gärnet som vanligt.. fast nee.. kom sist in i mål tillsammans med min trogne vän Emil! Okej sist kom vi inte, vi hade åtminstonde några få bakom oss.
Nu ska jag snart bege mig iväg på träning!
Hoppas ni får en fin kväll, pusss!♥

åh jag är kär i denna låten, ♥


Ny start!

Detta blir då mitt första inlägg i min nya blogg! Camilla var så snäll och hjälpte mig med designen, super fin!:D
Tänkte alltså börja om med bloggandet.. För det har jag ju inte alls gjort sådär 150 gånger, menmen.
Som ni säkert förstått har jag haft ett litet uppehåll eftersom det inte funnit så mycket roligt att blogga om,
även om det hänt väldigt mycket på kort tid. Ska iallafall försöka bli bättre på att uppdatera än vad jag vart innan, gäller bara att ha något kul att blogga om! Ska även försöka att ha med mig kameran när jag är ute på äventyr med mina fina vänner, blir mycket roligare att kolla då!

För er som är nya och inte riktigt känner mig så kan jag ju börja med att berätta lite om mig själv.
Jag heter då Emma Blanc, som ni säkert förstod med tanke på headern. Jag fyller 17 i år, närmre bestämt 7 juli. Jag bor i Lysekil och går mitt första år på gymnasiet, där jag läser samhällsprogramet. Jag bor tillsammans med min fina familj, som består av min mamma, pappa och stora syster. På min fritid tränar jag fotboll och umgås med mina vänner, jaa det som de flesta andra. Jag är sport intresserad, och har nog testat på de flesta sporterna.
Jag åkte konståkning i sju år, men valde att sluta eftersom jag inte hann med kompisarna. Idag kan jag ångra att jag slutade, och tänker många gånger att jag ska ta tag i det igen och börja, men är nog alldeles för lat hehe.

Nu tänkte jag ta tag i allt pluggande som jag har tills denna veckan, sedan tänkte jag sticka ut och springa en sväng! Hoppas ni får en fin kväll. Pusss♥


RSS 2.0