träningträningträning


älskade syster

heelt sjukt vad jag saknar min fina syster♥ önskar verkligen jag kunde besöka henne i staterna ännu en gång. blir helt deprimerad av att kolla tillbaka på alla usa bilderna.. vill så himla gärna tillbaka. får istället glädja mig åt att jag fått vara med om en grym resa. håller tummarna för att jag någon gång skall få komma tillbaka.

skall även försöka få upp en bildbomd med lite photos från boston & new york. men de får bli ikväll eller i helgen.

Boston & New york

lite blandade bilder från boston och new york♥


















underbara håkan


2012-04-22

startade morgonen med att plugga körkortsteori. nu skall jag hoppa in i duschen och fixa mig inför 95års kaalas. sedan blir det fullt upp med naturkunskapsplugg & tyskaplugg. skall även försöka att hinna med att övningsköra eftersom jag har min första körlektion på bilskolan imorgon, spännande. skall även se om jag hinner köra ett pass på sportlife imorgon. inte tränat på över en månad så nu är det påtiden att dra igång! 

Lloyd – Dedication To My Ex (Miss That)

miami, i miss you.


















Peace and Love 2012

då var peace and love ääntligen boookat, weeeeeeeho!! kommer bli ett par grymmma dagar uppe i borlänge med massa underbara människor. är så sjuukt taggad och glaaad. nu fattas bara att dom skall släppa älskade håkan också♥ endast 73 dagar kvar tills vi drar och nedräkningen börjar NUUUUUU!!

världens bästa syster

två grymma veckor i USA med familjen. kan inte hitta ord för hur lyckligt lottad jag är som har fått uppleva denna resa. skulle gärna stannat två veckor till - även gärna tagit med mig min syster hem till sverige igen, men det får vänta♥

usa bilderna kommer så fort jag får tid. har idag tillbringat mina timmar framför skoldatorn, naturkunskapsplugg och idrottsplugg. ikväll skall jag träffa min lilla puttis en sväng♥

tre

vaknade klockan kvart i åtta av att solen lös in i mitt rum. har så sjukt mycket att hinna med idag så det var bara till att traska upp och äta lite frukost med mammsen. nu har jag precis tagit tag i allt plugg som skall vara klart tills jag kommer hem om två veckor. sååå sjukt trött just nu på allt som har med skolarbeten att göra.. måste även hinna med att packa idag så blir nog inte mycket till att plugga ändå.


tre nya jag fick med mig hem från göteborg igår. hade en jätte trevlig kväll igår med pauline & johanna♥

RSS 2.0