23 februari


style by tyra

fick hem de ja beställt från style by tyra idag. nu beger jag mig ut i trafiken, tjing.

and we said we would die together


lite nytt

fick med mig en super söt topp hem igår från göteborg. blev helt kär i den. hade så sjukt svårt att bestämma mig om jag ville ha den i vit eller svart. nu när jag funderat lite vill jag nog ha bägge, men de får vänta tills nästa månad. fick även med mig en ögonskugga hem från make up store, samt en ögonbrynsborste och även ett rött linne.

Utkast: Feb. 15, 2012











2012-02-15

gårdagen i tre bilder. en väldigt bra dag då morgonen startade med att pauline kirra hem ett körkort och som sedan slutade med massa mys med mitt hjärta. bättre alla hjärtans dag går nog inte att få♥

idag är det menat att plugg skall stå på schemat men är så himla slö och trött så skall istället äta mina choklad hjärtan jag fick av pauline igår och sedan kolla på någon bra film. ska även försöka ta mig tid till att baka lite, eftersom det var så himla längesedan. imorgon slutar jag 20 över tolv och sedan är de lov, suuuper skönt. efter skolan skall jag iallafall hinna med att gymma och på kvällen blir det bara en massa mys och god mat med pauline. blir en toppen bra start på lovet.




2012-02-13

fick dom två första lektionerna inställda, pga att läraren var sjuk. hade ju inte varit fel att få reda på det lite tidigare, med tanke på hur sjukt seg och trött jag var imorse när jag vaknade.. menmen, nu är jag iallafall vaken och kan istället sätta igång med att plugga. skall även börja med efterblekningen på tänderna idag, skönt att kunna ta det lite lugnt och göra allt i min egen takt. vid två tiden blir det tillbaka till skolan för att ha 80 minuters tyska. efterskolan är det direkt till bilskolan. 

jag var tydligen inte den enda som var lite trött idag.. haha.

2012-02-12


sitter nerbäddad i soffan med en kopp te, lite yoghurt och musli. har varit super kass på att uppdatera den senaste veckan.. ber om ursäkt för det. idag är det iallafall plugg som står på schemat, tråkigt nog. men nu är det endast fyra skoldagar kvar tills lov, tummen upp!! känns dock som jag har hur mycket som helst att hinna med denna veckan..

förövrigt har jag haft en väldig mysig och fin helg som bestått av god mat, trevligt sällskap, massa skratt och en hel del mys. min fina pauline fyllde även hela 18 år igår, grattis igen!!♥


Träning

Godmorgon. Ska strax bege mig iväg till sportlife för lite gym. Är trots den tidiga morgonen sugen på att träna lite. Dock känns det inte så lockande att gå ut i de kalla vädret, närmre bestämt -14 grader... Senare idag blir det iallafall en sväng till Göteborg med tjejerna. Skall åka in lite tidigare för att se om jag hittar ett träningslinne och lite små saker. Får se om de blir något mer inlägg innan jag åker, annars hörs vi imorgon. Puss.


2012-02-02

finns nog inget bättre än att sluta tidigt. speciellt dagar som denna då man är hur seg och trött som helst. har egentligen inte så mycket att skriva om just nu. gårdagen bestod av skola och gym med pauline. när jag kom hem drog jag till min fina och sov där. idag har jag inte gjort många knop förutom skolan där jag bara mata in en massa kunskap. ska strax hoppa in i duschen och sedan i mina mjukiskläder. imorgon är jag helt ledig, vilket är super sköönt. ska se om jag orkar dra mig till gymmet innan det blir göteborg & bio med tjejerna♥ ska försöka åka in lite tidigare (trots mitt shopping förbud) för att se om jag hittar lite livsviktiga saker. puss

RSS 2.0