-

home is wherever i'm with you


six days left

sitter ute i solen och äter kesella med fun light saft i, super gottis. även sjuuukt bra väder, blir så himla glad av solen. ska strax äta middag med pappsen och sedan sätta igång med lite naturkunskaps plugg.. senare blir det mot sportlife för lite cx och ett zumbapass med evelina. dom körde även den nya release igår på både cx och bodybalance. finner nog inte ord för huuuur jäkla jobbigt den nya cx passet är.. men riktigt bra musik och brännande övningar! nya balancen kändes också riktigt rolig.

imorse hade vi även inställd samhäll, men vi fick inte reda på det fören vi satt utanför salen och väntade.. dock gjorde det mig inte speciellt mycket då jag fick gjort en heldel annat plugg. imorgon fick man även välja att jobba hemma på naturkunskapen, men eftersom jag behöver lite hjälp så skall jag gå på andra lektionen. blir iallafall en liten sovmorgon vilket är super skönt. efter skolan blir det ett challenge pass med emelia, wei. 


träning

vädret sög imorse så ville inget annat än att bara ligga kvar i min varma gosiga säng, men icke. pallra mig iväg till skolan och överlevde dagen smärtfritt. efter skolan kom pappsen och hämta mig så åkte vi iväg till ica och storhandla. nu sitter jag och pluggar historia & bloggar. ska om en stund bege mig mot sportlife för lite löpning innan cx och bodybalance. känns grymt bra. 

Cher Lloyd – Want U Back feat. Astro

2012-03-25

borde egentligen plugga men är så sjuukt trött.. ska istället hoppa in i duschen en sväng och sedan fixa mina naglar och även försöka mig på att noppra ögonbrynen på mig själv.. no comment.. ska också hinna med att lägga över lite mer musik och även några filmer på ipaden, allt för att skjuta upp pluggandet.. men efter de har jag lovat mig själv att sätta mig ner och få lite skolarbeten avklarat!

förövrigt börjar jag känna mig lite bättre i nacken, vilket då innebär att jag imorgon kan tränatränaträna, suuper glad!! vädret är också helt underbart vilket också får mig att bli glad. vet inte hur många glassar jag ätit denna helgen.. har kommit in i en glassperiod, måste ju bero på vädret. 


nytt linne jag fått med mig hem. kanske inte jätte speciellt men är helt kär ändå. älskar ryggen och dom tunna banden. dock var detta linnet de enda jag fick med mig hem i klädväg.. hade behövt så himla mycket mer saker men hittade verkligen ingenting.. får försöka fixa resten av de jag behöver nästa helg.

friday i'm in love



kort skoldag, härligt! efter skolan blev det thai med pappsen och nu är det äntligen helg! vädret är helt underbart och allting känns allmänt bra idag. ska sticka iväg till uddevalla nu. vi hörs, puss♥

2012-03-21

har precis ätit en super god frukost som bland annat bestod av min superduper goda smoothie, gjord på yoghurt & en massa goda bär. har även sovmorgon idag vilket är såå himla underbart. efter skolan blir det en sväng till frisören för att lägga i lite ljusa slingor. 

har fortfarande så himla ont i nacken så ingen träning här inte.. håller tummarna för att jag känner mig bättre imorgon så jag kan köra ett zumba & cx pass. är så himla taggggad nu och vill bara träna. var även på sjukhuset i måndags och fick nog i princip utskrivet hela apotekets sortiment.. så nu skall jag bli jätte frisk och kry! 

no bilder förtillfället så bjuder på en låt istället. Train – Drive By


Två

två "nya" toppar som jag aldrig riktigt hunnit visa här i bloggen. första toppen från bikbok och den andra från gina tricot. tycker så himla mycket om min virkade, helt kär. den kommer vara så himla fin till sommaren när man är brun. dock har jag redan hunnit använda den till fest vilket den också passar till. min andra från gina tricot har jag inte hunnit använda än, inte riktigt fått läge. ner till är den fransig, också jätte fin.

söndag

sitter och äter lite frukost med mamma och pappa. har en bruuutal träningsvärk, måste varit från bodycombat passet igår. första gången jag körde passet och det var så sjukt jobbigt, men skönt. svårt var det också, speciellt när det är första gången. körde även ett bodybalance pass innan så var lite seg i kroppen innnan jag kom igång. 

gårdagen spenderades tillsammans med pauline och johanna♥ kvällen började med tacos, gladiatorerna och ett ton med godis, glass, bullar, chips, popcorn och dricka.. vid tio tiden packade vi paulines bil full med nödproviant (godis) och sedan bar det av mot preem för att tanka (som förövrigt tog oss en halvtimma..) med musiken på högsta volym bar de sedan av mot uddevalla för lite äventyr. första stoppet blev donken där vi körde en drive-through. efter att ha fyllt våra magar ännu mer blev det en trip in till stan där oväntade händelser stod på spel.. mer än så kan jag inte säga, resten är hemlighetsstämplat så att säga. i bilen hem blev det lugna favoriter så när jag kom hem blev det sängen direkt, super trött som jag var. 
idag är det söndag och pluggdag. imorgon har jag tyskaprov men märkte just att jag glömt böckerna i skolan.. menmen, får väl ta tag i de andra jag har. måste bli klar med så mycket som möjligt innan jag åker. 


2012-03-14

solsolsol. vädret gör mig så himla glad & motiverad eftersom de börjar kännas att vi går mot rätt tider. ska strax sticka iväg till skolan för lite naturkunskap. hade sovmorgon idag men vaknade kvart i sju och kunde inte somna om. skönt iallafall att kunna ta det lugnt och äta en riktig frukost. efter skolan blir det en massa matteplugg inför matteprovet imorgon. ska bli så skönt när provet är över. 

förövrigt är det endast 19 dagar kvar tills jag får träffa min syster igen efter mer än ett halv år, weeeeeho.

lyckorus


jag går i dagar, i tröjan du hatar


Loreen – Euphoria - Single Version

RSS 2.0