tre från idag






She's still dancing in my head, Oh yeah baby, keep on dancing, keep on dancing



Eric Turner – Dancing In My Head (Tom Hangs Remix) [Eric Turner vs. Avicii]

fyra dagar kvar

f

godmorgon söndag

vakna upp och insåg att kylen var fylld med mina favvisglassar, vilken söndagslycka. sitter nu nerbäddad i soffan och väntar på att x-factor reprisen skall börja. missade nämligen det i fredags då det blev in till uddevalla. kvällen började med lite fix och tacosmys med goa brudar innan de blev lite förfest. vid strax efter nio drog vi vidare på nästa förfest innan det slutade med harrys. lördagsmorgonen skulle man dock inte kunna placera hos mina top-tio mornar, snarare tvärtom. men hade en super rolig fredagskväll. 

igår kväll blev de ut pauline där de väntades fix och massa mys/förfest med tjejerna. vid tio tiden blev de in till stan igen på ännu en förfest innan de blev vidare mot havsbadet. hade en kaalas bra kväll som alltid med mina tjejer. nu skall jag frossa i en massssa glass och bara njuta av att en veckas lov väntar. resten av dagen blir de bara en massa slappmys.


älskade håkan


2012-10-25

helt otroligt vad stressad jag känner mig..hatar denna känslan. dock är de sista skoldagen innan jag tar höstlov. galet vad jag längtar. skönt att kunna ta de lugnt utan några måsten, och sedan väntar Dublin, love it!! 
 
igår satt jag bänkad framför datorn hela kvällen. försökte avverka lite plugg men hann inte så långt då facebook och allt annat tog min koncentration ifrån mig. men hann en bit på mitt kommunikationsarbete som jag tänkte göra klart ikväll och imorgon. i eftermiddag skall jag till torp en sväng med mitt hjärta. har inte en endaste krona på kontot, princip..så jag åker mest med som sällskap eftersom jag är såå himla snäll! imorgon är jag ledig, de känns sååå sjukt götttt!! 
 
förövrigt har jag min första tyskalektion i steg tre idag. känns som jag kommit igång ganska bra men lär bli mycket plugg på distans, men det är de värt. jessica är även på ingång med en liten energikick. är så sjukt trött idag..känns som jag kan somna i vilken sekund som helst. 


gårdagen

min vecka har bestått av stresstresstress..idag är första dagen på denna vecka som både jag och matilda äntligen kan andas ut. gårdagen var hektisk men otroligt rolig och lyckad. det var vårt allra första disco och hade verkligen inte räknat med så många barn som de kom.. i klasserna 1-3 kom de hela 140 barn. vi blev heeelt chockade då vi inte hade räknat med att de skulle bli så många. i två timmar var de fullfart och vi hade knappt tid för att hämta andan. kiosken var även väldigt poppulär hos barnen vilket resulterade att den efter mindre än två timmar näst intill var slut.. men som en räddare i nöden kom världens finaste pauline och räddade situationen♥ vid sju tiden var det bara till att släppa in kvällens nästa årskurser, klasserna 4-6. dom tre sista timmarna bara sprang iväg och efter allt dansande, lekande, tävlande, bärande på backar osv var alla helt slut i kroppen. 
 
man skulle väl kunna sammanfatta kvällen som väldigt lyckad. allt beröm från alla föräldrar gjorde verkligen allting ännu roligare. så mycket tid som vi lagt ner. en klapp på axeln till oss själva. måste även passa på att taacka alla barn som gjorde de möjligt och kom dit, alla var verkligen super fint utklädda och hade verkligen gått in för de. även tack till alla ni som ställde upp och hjälpte oss denna kväll, de är guld värt♥ 


true


godmorgon

börjar inte skolan fören senare idag, så har fortfarande inte orkat ta mig upp ur sängen..så himla tråkigt väder ute, vilket gör att jag blir så himla slapp. men skall strax hoppa in i duschen och äta lite frukost innan jag beger mig mot skolan. i eftermiddag blir det massa planering med matilda inför fredagen. skall även försöka hinna med att träna, men vi får se. hoppas ni får en fin tisdag, puss♥

träning


kom precis hem från sportlife. börjar äntligen känna motivation till att börja träna igen. kändes riktigt bra på cx;en, dock var de sjukt jobbigt och de kändes som att jag inte hade en endaste muskel i kroppen.. menmen, nu är jag iallafall igång igen, och jag hoppas att motivationen för träning kan hålla i sig. hann även med en PW med simon innan passet. nu skall jag hoppa in i duschen och sedan bänka mig i framför ensam mamma söker. puss♥

20 år♥

Grattis på födelsedagen världens finaste och bästa syster. Är så himla glad över att du är hemma igen. Du får mig att må så otroligt bra och sprider den lilla extra glädjen bara genom att finnas till. Jag älskar dig. 
 

You’re a shooting star I see, A vision of ecstasy


godmorgon söndag

sov rektord länge idag, ända till klockan elva. men trots detta känner jag mig helt slut och riktigt sliten. håller tummarna för att en dusch skall få mig att piggna till. idag fyller även min underbara syster hela 20 år, och jag är så himla glad att ha henne hemma på sin födelsedag i år♥ skall fira henne lite extra eftersom vi inte var tillsammans förra året när hon fyllde. så idag blir de kalajs och god mat. 

ikväll blir det massa mys och godis till solsidan, för imorgon börjar jag mitt något nyttigare liv.. intressant att se hur detta går. nu skall jag hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum innan alla gäster kommer. lovar att uppdatera mer ikväll, puss♥

 
 

två nya


studentresa

har haft en ovanligt bra dag som bestått av pannkakor med sylt till lunch i skolan, godkänt på matteprovet och det bästa av allt är att vi ääääääntligen bokat studentresan, weehoo. den 25 maj-1 juni bär det av till magaluf med ett härligt gäng, kommer bli såå grymt. vill att tiden skall gå fortfortfort, vill ha studenten nu. kan knappt vänta.

förövrigt är det bara tre veckor kvar tills Dublin, tummen upp. nu skall jag krya ner i sängen, är helt slut. idag somnar jag med ett leende på läpparna och allting känns ovanligt bra. natti♥

yesterday


godnatt

har suttit bänkad framför tvn denna söndagskväll och man skulle väll kunna säga att söndagarna här med är räddade tack vare solsidan och partaj. nu skall jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla lite film innan jag somnar. imorgon är det upp tidigt igen, vilket känns mindre bra.. men jag får glädja mig åt att jag skall få träffa anna efter skolan♥ natti. 

instagram


2012-10-07

har äntligen bestämt mig för att ta tag i bloggandet igen. dock kommer jag inte blogga varje dag utan mer när jag känner för det och när jag har något att dela med mig av. har även fått hjälp av snälla lisa som hjälpte mig att ändra om designen lite. som ni säkert ser så har även jag rensat bort lite gamla och tråkiga inlägg som jag skrivit den senaste tiden bara för att uppdatera. men som sagt, jag hoppas kunna uppdatera så ofta som möjligt, men jag kan inget lova, de har jag gjort allt för många gånger när de gäller bloggandet. 

förövrigt så har jag haft en fullproppad helg som har bestått av vattenpalatset och göteborg med fina vänner. idag skall jag bara ta de lugnt. avrundar denna vecka med lite städning,matteplugg och en massa tacosmys och solsidan med min gose♥


bjuder på två enkla cambilder från imorse. självklart är nya gosetröjan på! 

RSS 2.0