i'm in love


i miss you

ett år sedan idag. tiden går så himla fort.


söndag

har haft tre underbara dagar i sälen tillsammans med syster och kusinerna. nu är jag hemma igen och en veckas lov väntar, vilket känns otroligt skönt. på schemat idag står framförallt att skriva cv och söka jobb. i eftermiddag och ikväll skall jag även träffa min pojk som åker till egypten på tisdag♥

förövrigt väntar en överraskningsdag för pauline och johanna imorgon, vilket innebär att jag inte kan avslöja något i bloggen än. jag och jb håller fortfarande på att planera de allra sista. kommer i vilket fall bli en toppen dag imorgon med mina tjejer. 


 
 

countdown


tredje februari

bäddat ner mig i soffan med en brutal huvudvärk, idag blir de inte många knop. skall försöka plugga lite matte inför mitt prov på tisdag, som jag förövrigt skjutit upp i två veckor. är så himlahimla skoltrött, helt sjukt. hann knappt komma tillbaka efter jullovet innan jag insåg hur otaggad jag var. kommer knappt upp på mornarna och dagarna känns som att de aldrig tar slut. med tanke på att de är sista terminen så borde jag känna mig lite mer motiverad iallafall, men icke. har åtminstone kommit igång med träningen igen, vilket känns jäkligt skönt. 

min helg har bestått av festande (med ramlösa, då jag agerade chaffis) och en massa biomys. trevlig helg med andra ord. imorgon står hovfjället på schemat med idrott och hälsa b. skall bli riktigt kul och intressant då jag inte är en tia på att åka skidor. nu skall jag snart bege mig ut mot rixö, puss. 
 

RSS 2.0